Over ons

Vlot, veelzijdig en met de Vespa

De kopstukken van Thuisverpleging Derycker? Maak kennis met Anja, Gonda, Tom, Sandra, Yelle, Rudi, Kristof, Inge, Nora, Rita, Margaux en Natascha.

Een complementair team dat elkaar versterkt, want waar Gonda uitblinkt met 25 jaar ervaring, Tom ook werkt als spoedverpleegkundige, Sandra zeer veel ervaring in het ziekenhuis opgedaan heeft als oncologisch verpleegkundige en alles weet van pijnbeleid, palliatieve zorgen en euthanasie, specialiseerde Anja zich als diabeteseducator en wondzorgverpleegkundige. Yelle is een vroedvrouw die zeer graag actief is in de thuisverpleging en dus zeker ook onze kleinste patiëntjes onder haar hoede neemt en Rudi is, net zoals Anja, sociaal verpleegkundige met een speciale vakbekwaamheid in de wondzorg. Kristof werkt nog voltijds voor Palliatief Netwerk waar hij zeker voor onze palliatieve patiënten van thuisverpleging Derycker veel kan betekenen. Marina is op pensioen sinds 1/11. Werkte in een woonzorgcentrum maar kan nog niet stilzitten en heeft haar ei nu gevonden in de thuisverpleging. Claire keert terug naar de thuisverpleging. 18 jaar heeft Claire haar hart en ziel gelegd in de laserontharing maar nu wil ze terug naar haar roots om de patiënten de best mogelijke zorg aan te bieden in hun vertrouwde omgeving. Ook een luisterend oor krijg je er gratis bij :).

Sinds kort worden we in Hemiksem en Schelle bijgestaan door Inge, hoofdverpleegkundige in een Woonzorgcentrum.
Margaux en Natascha nemen de zorg van regio Hoboken, Edegem, Mortsel en Hove op zich en vormen een topteam op zichzelf.
Nora en Rita, onze zorgkundigen die de verpleegkundigen van team Derycker ondersteunen.
Nora zit reeds in haar 4de verpleegkunde en werkt ook nog op een spoedafdeling.
Rita vindt het op pensioen zijn net iets te saai en wil zich nog actief bezighouden.

Kort samengevat: EEN TOPTEAM om trots op te zijn!

Karakter, kleinschaligheid en continuïteit

Verpleging aan huis start met een warme kennismaking en correcte opvolging. Vergeet gehaaste zorgverlening door wisselende verplegers: wie een beroep doet op Thuisverpleging Derycker, kan rekenen op een persoonlijke opvolging door een vaste verpleger die je verhaal, pathologie en familiale context als geen ander kent.

Thuisverpleging team Wilrijk

“Onze kleinschaligheid is onze troef. Ons team bestaat uit twaalf verpleegkundigen die hun eigen patiënten persoonlijk verzorgen en opvolgen. Een minimaal verloop voor maximaal vertrouwen!”

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x