Over ons

Vlot, veelzijdig en met de Vespa

De kopstukken van Thuisverpleging Derycker? Maak kennis met Anja, Gonda, Tom, Sandra, Yelle en Rudi. Een complementair team dat elkaar versterkt, want waar Gonda uitblinkt met 25 jaar ervaring, Tom ook werkt als spoedverpleegkundige, Sandra in het ziekenhuis werkt als oncologisch verpleegkundige en alles weet van pijnbeleid, palliatieve zorgen en euthanasie, specialiseerde Anja zich als diabeteseducator en wondzorgverpleegkundige. Yelle is een vroedvrouw die zeer graag actief is in de thuisverpleging en dus zeker ook onze kleinste patiëntjes onder haar hoede neemt en Rudi is, net zoals Anja, sociaal verpleegkundige met een speciale vakbekwaamheid in de wondzorg.

Gonda, Anja en Tom verplaatsen zich steevast met de Vespa. Zo worden files vlot vermeden en ligt een parkeerplaats steeds binnen handbereik. Thuisverpleging die op wieltjes loopt, letterlijk en figuurlijk!

Karakter, kleinschaligheid en continuïteit

Verpleging aan huis start met een warme kennismaking en correcte opvolging. Vergeet gehaaste zorgverlening door wisselende verplegers: wie een beroep doet op Thuisverpleging Derycker, kan rekenen op een persoonlijke opvolging door een vaste verpleger die je verhaal, pathologie en familiale context als geen ander kent.


“Onze kleinschaligheid is onze troef. Ons team bestaat uit zes verpleegkundigen die hun eigen patiënten persoonlijk verzorgen en opvolgen. Een minimaal verloop voor maximaal vertrouwen!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x