Over ons

Vlot, veelzijdig en met de Vespa

De kopstukken van Thuisverpleging Derycker? Maak kennis met Anja, Gonda, Tom, Sandra, Yelle, Rudi, Kristof, Inge, Nora en Elena.

Een complementair team dat elkaar versterkt, want waar Gonda uitblinkt met 25 jaar ervaring, Tom ook werkt als spoedverpleegkundige, Sandra zeer veel ervaring in het ziekenhuis opgedaan heeft als oncologisch verpleegkundige en alles weet van pijnbeleid, palliatieve zorgen en euthanasie, specialiseerde Anja zich als diabeteseducator en wondzorgverpleegkundige. Yelle is een vroedvrouw die zeer graag actief is in de thuisverpleging en dus zeker ook onze kleinste patiëntjes onder haar hoede neemt en Rudi is, net zoals Anja, sociaal verpleegkundige met een speciale vakbekwaamheid in de wondzorg. Kristof werkt nog voltijds voor Palliatief Netwerk waar hij zeker voor onze palliatieve patiënten van thuisverpleging Derycker veel kan betekenen.

Sinds kort worden we in Hemiksem en Schelle bijgestaan door Inge, hoofdverpleegkundige in een Woonzorgcentrum.

Elena en Nora, onze zorgkundigen die de verpleegkundigen van ons team Derycker ondersteunen.

Elena start in het voorjaar met de studie verpleegkunde en Nora zit reeds in haar 3de verpleegkunde en werkt ook nog op een spoedafdeling.

Kort samengevat: EEN TOPTEAM om trots op te zijn!


Thuisverpleging Hoboken

Anja

Gonda

Gonda

Tom

Tom

Sandra

Sandra

Yelle

Yelle

Rudi

Rudi

Kristof

Kristof

IngeInge

Nora

Nora

Elahe

Elena

Karakter, kleinschaligheid en continuïteit

Verpleging aan huis start met een warme kennismaking en correcte opvolging. Vergeet gehaaste zorgverlening door wisselende verplegers: wie een beroep doet op Thuisverpleging Derycker, kan rekenen op een persoonlijke opvolging door een vaste verpleger die je verhaal, pathologie en familiale context als geen ander kent.

“Onze kleinschaligheid is onze troef. Ons team bestaat uit tien verpleegkundigen die hun eigen patiënten persoonlijk verzorgen en opvolgen. Een minimaal verloop voor maximaal vertrouwen!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x